Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 31 mars 2017

4 sidor kvar som jag sparar till på söndag.

Idag ska jag tvätta, städa och gå till frissan och i morgon ska jag till metropolen SKÖVDE och föreläsa på en bokyra strax utanför stan.
Det ska bli mig ett sant nöje!

Hur mår ni? Har ni stora planer för helgen? Uppdatera mig medan jag springer till tvättis!

3 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Jag mår bra. Kalkar av kaffebryggare, både hemmets och husvagnens. Sen har jag ställt in en skål ättika i ugnen... Det är ditt fel att jag gör det ;) Håll tummarna för lika bra resultat som du fick!
I morgon ska vi ha arbetsdag hos Yngsta med sambo, i deras stora trädgård. Hans föräldrar också. Kan bli hur bra som helst om bara vädret är på vår sida! Ha en fin fredag!

Kristina sa...

Wow, bara fyra sidor kvar? Bra jobbat Åsa!
Själv hade jag sett fram emot en helg i underbar ensamhet, endast vigd åt skrivandet. Men en sjuk make reser inte bort. Så det blir nog bara skrivande på lördag.

cyndi sa...

Skriva.
Bara.