Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 1 februari 2018

Då har jag läst igenom manuset, det som finns (typ en fjärdedel)

i morgon ska jag göra anteckningar (för det är nog det enda jag hinner i morgon efter besök av Stockholmshem och annat jobb på eftermiddagen) men på lördag börjar jag SKRIVA.
Så här långt händer det mycket mer än jag minns, vilket är bra för då finns det bra trådar att gå vidare i.

Hurra för det.

Sedan, vid sidan om, provskriver jag något som inte är något, men där jag försöker hitta ett annat språk. Inte av någon annan anledning än att det är roligt och för att det kanske, till sist, ger mig en utveckling. Det är bara en hobby och kanske borde man hitta en annan än just det, och det tänker jag också göra till sist.
Jag skulle vilja ha ett filmredigeringsprogram till min dator men det får bli när jag har tid. Just nu är jag äntligen, efter redigeringen, upptagen av skrivskrivskriv och det är lätt att bli besatt av just det.

Jaha, det var torsdag det.
Rätt bra dag, tycker jag som fortfarande är glädjefylld av möjligheten att få en inglasad balkong!