Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 9 februari 2018

Nu har jag sagt JA till balkonginglasning,

och får papper att signera så fort som Postnord kan tänkas leverera dem, och sedan tar det åtta veckor enligt BalkongHans. Tolv säger Stockholmshem, men jag tänker att Hans nog vet.
Det kommer att bli underbart.
Jag har sol hela dagarna och i mitten av april, om den kommer då, kan det ju vara jättefint och varmt i lä på en inglasad balkong.
Hurra!

Jag har inte kommit igång än idag, sov länge och sedan pratade jag i telefon, men nu är det dags.
Sedan gör jag kanske en paus för OS-invigningen. Det kan ju vara kul att se, kanske.
Men sedan är jag på det igen.
Idag fokuserar jag bara på ungdomsromanen. Det där andra har jag skickat till min förläggare att titta på. Om hon tycker att det är ren smörja så vet jag det och kan "sticka" någon annan tröja.
Jag har ändå lärt mig något av det, tror jag.

Jaha.
Det var den här morgonen.
Balkonginglasning (kostar ungefär 500 kr) och jag är jätteglad!


1 kommentar:

Eva-Lotta sa...

Så bra att det inte blev dyrare än så!