Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 29 mars 2018

Jag var inte ett dugg allergiskt mot påskliljor

eller trött, jag var helt enkelt sjuk visade det sig ett par timmar efter förra blogginlägget.
Jaja, som vi säger. Där kom livet in och la ett litet krokben.

Om det nu är influensa, vilket väl hög feber och värk i kroppen tyder på, så lär jag väl vara sänkt en vecka minst. Vi får väl se hur det går. Jag har en deadline 14 april och det är väl mest den som brinner.

Just nu har jag svettats ut feber och har klivit upp ur sängen och flyttat mig hela vägen till soffan. Jag har också lagat mat och poppat popcorn som inte alls var så gott som jag hade trott.
Tyvärr spricker väl mitt näsdroppsavvänjning nu men så fort jag mår bra ska jag sluta igen.

Håll en tumme för att jag inte smittade Jonathan och Linnea igår!


5 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Krya på dig! Sov mycket och drick mycket vatten. Har du Kan Jang? Det är iallafall bra när man är förkyld.

Anonym sa...

Maken slängde ut påskriset förra helgen av samma anledning men visade sig vara förkyld. Krya på dig och hoppas det går över fort. /MoM

Elisabet Nielsen sa...

Aj, då. Sympati. Jag blev däckad tidigare i mars och håller som bäst på att återfå litet kraft och energi, för att inte tala om en sprucken och ömmande nästipp som håller på att läka igen. Krya på dig!

Anonym sa...

Jag vill trots förkylning/influensa önska dig en glad påsk.
Och krya på dig snart.
Sanna

Åsa Hellberg sa...

Tack ALLA!!