Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 2 december 2019

Jag bestämde mig just för att stanna hemma hela dagen idag.

Egentligen hade jag tänkt åka till Ikea och köpa en taklampa till sovrummet, men det kan vänta tills i morgon. Men inte längre än så, för den behövs verkligen. De mörka garderoberna gör det störtmysigt, men det finns inget städljus och vill jag gärna ha.

Istället idag ska jag läsa, tror jag. Jojo Moyes nya ligger och väntar.
Har ni läst den?
Och så tänker jag fortsätta titta på filmer av Danielle Steel. Det är sentimentalt, sorgligt och draaaama, med lyckliga slut. Från 90-talet, som är ett av de decennier som kommer att dyka upp i Flanagans 3.

Tänk att 2010-talet (också) är över nu. Helt galet!

Typ så, denna soliga måndag.
Wohoo

4 kommentarer:

Anonym sa...

Idag har jag klätt julgranen och plockat fram annat julpynt! Håller på och läser Flanagans och gillar den jättemycket, har inte många sidor kvar nu och ser verkligen fram emot del 2 och 3! Jag gillar alla dina böcker jättemycket!
Jag önskar dig en fin fortsättning på måndagen. Nu skall jag sätt mig ner och njuta av julgranen och det övriga pyntet och läsa de sista sidorna i Flanagans.

Ha det gott fina Åsa!

Kram
Marianne

Anonym sa...

Glömde kommentera 2 saker. Har inte läst Jojo Moyes ännu, skall få den som julgåva, skulle också ha fått Flanagans som julgåva men den orkade jag inte vänta på ända till jul så den köpte jag själv! Man måste prioritera :)!!

Danielle Steel tycker jag också om. En film som jag gillar mycket är den som heter"Gyllene Band" med bl.a. Nastassja Kinski och Michael York som skådespelare.

Kram igen
Marianne

Eva-Lotta sa...

Nej, den har jag inte läst än. Vi behöver också till Ikea, men det är ishalka på vägarna, så vi väntar ett par dagar och ser om det ändrar sig.

Åsa Hellberg sa...

Tack Marianne. Jag kan också rekommendera Crossings, som var riktigt bra!

Eva-Lotta, fy tusan, kör försiktigt!