Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 3 juli 2020

Jag blir ju löjligt glad när någon tycker om min bok,

och att få en fin recension i Bohusläningen betydde så mycket att jag började gråta. Jag kände mig väldigt sedd som författare. Man kan också känna motsatsen när någon har tolkat ens alster på ett sätt som man inte känner igen sig i.

Superglad i alla fall.

Igår fastnade jag med utskick igen och valde faktiskt bort att jobba. Det gör att jag kommer att sluta arbetsveckan på måndag (jag räknar tisdag-måndag) 1500 bakom målet eftersom jag inte har jobbat in något av det jag hade tänkt.
Well.
Nu är alla utskick klara, både mina privata och mer officiella, så nu kan jag bara ägna mig åt skrivjobbet. Förlaget går på semester och nästa gång jag måste prestera är på tv4 i slutet av juli och i början av augusti, men dit är det ju flera veckor.

Bra fredag, så här långt. Jag behöver inte ens handla!

Hoppas att ni får en fin helg!

Här är ett förkortat skryt:

Intelligent feelgood där starka kvinnor utmanar patriarkatet

Starka kvinnor som utmanar strukturer i en traditionellt manlig värld. Åsa Hellberg fortsätter på den inslagna vägen i sin helt nya bok om Hotell Flanagan i London.
Det här är en intelligent form av feelgood som lyfter kvinnlig vänskap och systerskap. Åsa Hellberg gör det dessutom raffinerat och med mycket humor.


4 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Så roligt! Stort Grattis :)

Åsa Hellberg sa...

Tusen tack!

Maria sa...

Fantastisk recension!
Bokhandeln i Lysekil har den ännu inte men kommer väl i nästa vecka.

Åsa Hellberg sa...

Maria, å, hoppas det! Butiken borde ju veta när den kommer.