Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 29 juli 2020

Två viktiga, nej tre, viktiga saker idag.

1. Min belöning för mitt HÅRDA slit det här halvåret, en ny spis, kommer strax.

2. Jag ska hämta min belöning 2, på posten, en kappa som jag köpte med 70% rabatt. Om den passar vet jag inte, det ska bli spännande att se. Brittiska storlekar kan vara tricky om man som jag  är mitt emellan två. Annars är det ju bara att skicka tillbaka den igen. Eller så kan det bootsen jag köpte som kommer idag? Jaja, jag minns inte. Kappan är i alla fall på gång, så mycket vet jag.

3. Jag ska JOBBA. Det är bara roligt just nu. Jag läser, ändrar ett par ord här och där, men så mycket mer redigering blir det inte innan jag skickar det vidare till min förläggare Teresa. Jag har 50 sidor kvar innan jag ska skicka det på fredag och möjligtvis kommer jag att skriva till lite. Vi får se.

Där har ni min dag. Full av godis, alltså.




Tjohej,  nu ska jag läsa manualer!









Inga kommentarer: