Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 15 juli 2020

Får ni också låtar i huvudet.

Det  är omöjligt för mig att höra tex något ut  Les Miserebles utan att ha musiken i huvudet och munnen konstant i veckor efteråt.
Idag har jag gnolat på den här sedan jag vaknade i morse och fråga mig inte varför, jag har inte hört den någonstans  och  förmodar att jag i så fall har drömt något med den i.
Den är fantastisk och ur Chess.
Här med Lea Solonga.






Vaknade lite tidigt idag, men ska ge järnet direkt för i eftermiddag tänkte jag börja rensa i mina garderober. Igen. Lägga det i stora förvaringspåsar i källaren så länge, för att sedan skeppa vidare någon gång när jag inser att jag aldrig kommer att använda det igen.
Som en mellanplats innan jag gör mig av med det.

Det kommer några fina dagar framöver och jag tänker att det är skönt att ha det gjort om jag nu blir sugen på att sola.
Jag är en blekfis den här sommaren, så det borde jag göra. Det är mumma för min hy om inte annat.

Det var det.
Trist inlägg, men Lea Solonga är bäst!

Inga kommentarer: