Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 28 juli 2020

Tisdag, för tidigt på morgonen

jag har varit vaken sedan 5.30 och kan ha somnat redan halv tio. Eller halv elva. Minns inte mer än nu är det dags.
Jag har bara sömnproblem när jag är orolig för något, annars sover jag gott. Igår var jag uppe klockan fem och det var ändå ett under att jag klarade mig så länge.

Idag tror jag på en tupplur senare men först ska jag redigera, tjohooo. Manuslämning på fredag och det kommer att funka finfint eftersom jag skulle kunna skicka den oredigerade versionen också. Och det är inte ens redigering jag håller på med nu, jag läser och ändrar detaljer men inget stort. Jag vill att förlaget tittar på det först.

Jag rekommenderar inte en debutant att vara så obrydd över sitt första utkast, men jag har förmånen att kunna vara det tack vare gammal i går´n.
Något ska man ju ha för att vara det!

Igår hade jag skrivskola på Fyran och på söndag avslutas den med insända frågor.
Har du någon så mejla till nyhetsmorgon@tv4.se

Här är gårdagens program.

https://www.tv4play.se/program/nyhetsmorgon/13284104








3 kommentarer:

Anki sa...

Snygg du var inyhetsmorgon. Jättefin blus/skjorta.
Kram Anki

Ann sa...


Toppeninslag i tv 4! Tack för det!

Åsa Hellberg sa...

Tusen tack!! :)