Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 30 juli 2020

Så ny spis

Montörerna var här, och när det åkte funkade den. Sedan gick larmet i fläkten spisen är kopplad till. Först vid 21. Sedan 01. Och  05. Ni fattar.
Var fjärde timme.
Så i morse ringde jag montören, som var ledig och som hänvisade till sin chef, lämnade meddelande och skickade sms men inte ett ljud från chefen på hela dagen.
Plattorna funkar, ugnen gör det inte. Eftersom den har en digital display tror  jag att min koppling, som har med elen att göra får spader eftersom den nu ständigt behöver stå på. Den  gamla var bara "aktiv" när jag satte på  den.
Fyra timmar kanske är limit, på något sätt. Inga långkok här inte.

Ikväll drar jag ur sladden.

Annars idag, min allra första semesterdag, har jag städat. Det var så dammig i sovrummet att det nästan var obehagligt!!

I morgon ska jag hjälpa Jonathan att flytta lite grejer till hans nya studio. På lördag ska jag hänga med min bästis på hennes terrass en stund  och på söndag morgon, 9.15 är jag på Nyhetsmorgon igen. och svarar på tittarfrågor (lätt surrealistiskt måste jag säga.)

Sedan  har jag inget inbokat förrän vi åker till Kolmården den 12e och den digitala feelgoodfestivalen den 22a.

Wohooo minus spisen.







2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Så störigt med spisen! Du fick väl ingen bruksanvisning heller?

Åsa Hellberg sa...

Jo, men det sitter i fläkten. Måste nog ringa vicevärden.