Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 12 december 2020

Lördag, och jag måste hämta paket på posten.

 Alltså, åka förbi när de öppnar och se om det inte är för mycket folk, om det är det väntar jag tills på måndag el tisdag morgon. Jag har hämtat paket på samma ställe under hela pandemin och det har peppar peppar varit okej, fast nu är det jul och förstås mycket mer folk.

Annars idag ska jag inte göra så mycket. Cykla på min träningscykel (i 10 minuter), läsa, städa och byta lakan Mina svarta möbler blir så himla dammiga, det syns trots att det inte har varit något dagsljus på hela december och det är förstås lika dammigt överallt trots att jag städade så noga för en vecka sedan.

 JAJA. Alla mina tyger ställer till det, men det är ju så jag vill ha det. Älskar mattor, gardiner och kuddar även om det kräver mer städning.

Det var det, denna lördagsmorgon. Superintressant, verkligen. Höjdarinlägg!

Hoppas att ni får en fin helg.




3 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Ja, bara man parerar in tiden så brukar det funka bra! Hoppas det gick bra!

Cecilia sa...

Hej Åsa! Det är härligt befriande att läsa din väldigt mänskliga inlägg i bloggen. Jag ler lite för mig själv när jag läser. Hoppas du och din fina familj får en fin jul tillsammans! Hälsar Cecilia

Åsa Hellberg sa...

Eva-Lotta, det gick bra!!

Cecilia, tusen tack. Och tack detsamma!