Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 19 augusti 2021

Återigen svullna läppar

 och det är kanske dags att tänka på dels hur jag sminkade mig igår, men också på vad jag åt. Det är ju uppenbarligen så att reaktionen på vad det än är, inte kommer omedelbart utan dagen efter.



Här har vi MUNNEN



Syns ännu tydligare här


Men jag sminkade bort plufset en timma senare, efter en allergitablett, skulle ju ha möte!

Idag var det svintydligt på munnen, om jag är svullen i resten av ansiktet tycker jag är svårt att se. Jag ska ringa vårdcentralen i morgon. Har ju tid hos en hudläkaren i början av september, men privat, och det kanske ändå är bättre att gå via vårdcentralen så att jag får en remiss. Går man privat måste varje litet prov bekostas av en själv och det kan ju bli dyrt som satan till sist. 

Typ så denna dag när jag ska börja plocka fram hösten. Jag är ledig i morgon också, men sedan är det fullt ställ hela helgen och måndag-tisdag. På onsdag har jag lite smågrejer under dagen, eftersom Flanagans 3 släpps då, men sedan här det som vanligt igen. 


Tips för dig i Stockholm.

Torsdag till söndag är det Stockholms bokhelg där snart sagt alla förlag är involverade.

Jag är med på lördagen, tillsammans med Caroline Säfstrand. Det ska verkligen bli superkul. Samtalen sker ute, på Bonniers bakgård, men det kommer att vara tydligt var man ska gå när man kommer på Sveavägen, det är jag helt säker på.

Lördagen ser ut så här:

11:45 David Sundin

12:05 Andreas Palmaer

12:30 Johanna Mo och Ninni Schulman

13:00 Arne Dahl

13:20 Jonas Sjöstedt och Jessica Nordh

13:40 Marit Danielsson och Per Naroskin

14:05 Stina Wollter

14:25 Mian Lodalen och Ann-Helén Laestadius

14:45 Åsa Hellberg och Caroline Säfstrand

15:05 Barbro Westerholm

15:25 Linn Spross

15:45 Thomas Erikson

3 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Men jo, nog ser du svullen ut. Mest läpparna men även resten av ansiktet. Bra att du ska kolla upp det.

Åsa Hellberg sa...

JA, jag såg helt galen ut faktiskt.

Eva-Lotta sa...

Hehe, nä inte galen, men olik dig!