Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 29 augusti 2021

INSTAGRAM har ju tagit bort Linneas konto

 utan att hon har gjort något fel. De tror inte att det är hennes och det är bara borta. Hon har gjort allt man ska i den situationen, också skickat sitt leg, men kontot är borta. Det är så synd om henne, för det kan jag ju tänka själv om det skulle hända mig.

Men hon har 52 000 följare på Tiktok nu, och det är ju så roligt. De nästan 10 000 hon hade på Insta kanske kommer igen. Hoppas det!

Igår var jag hos Carina och Jesper och firade hennes vinst av kristallen, så himla mysigt med hennes familj och vänner som jag ju känner sedan tidigare, och med Hamilton såklart, Alltså den ungen är så mysigt. Han sträcker fram sina händer och vill hälsa, och sitta i ens famn trots att pandemin ju har gjort att vi inte har träffats nästan alls. Det var likadant på dopet för ett par veckor sedan. 

Så fin kille som precis har fyllt ett och ett halvt år. 



Idag har jag hälsat på i Simonas lilla stuga idag, och tittat på hennes superfina trädgård. Vi fikade och pratade i ett par timmar, sedan promenerade vi genom koloniområdet. Det finns många söta hus att titta på.



Därefter åkte jag till Mall of Scandinavia och åt lunch och kollade i butiker, och nu är jag hemma i min lilla soffa och ska snart laga middag. 



Inget manusjobb idag heller men det har jag ju planerat för. Nu blir det istället sju dagar på raken, det är ju fördelen med att bestämma själv!

Vi kan summera min helg med Super!

Just det, jag var ju på bokdag igår, tillsammans med Caroline Säfstrand. Så mysigt och uppehåll i regnandet när vi var på scenen. Härlig eftermiddag, också innan Carinas fest alltså.








2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Du har haft fullt upp! Verkligen tråkigt med Linneas konto, vad mer än hon redan gjort, behövs för att släppa det igen?

Åsa Hellberg sa...

Det är borta, går inte att återfå tydligen. Helt bisarrt!