Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 25 augusti 2021

Releasedag i Farsta

 Och just idag har jag inte ont i läpparna. Det är bara rester kvar. Det var inte så mysigt att ha på läppglans kanske, men bortsett från det så är det inget som svider längre, hurra för det. 



Nu har ju inte hindrat mig från intag av mat, tvärtom, igår åt jag både pizza och bullar när min gamla kompis Eva var här och fikade. MUMSIGT var vad det var. Och trevligt. Utöver Jonathan och Linnea har ingen varit här på besök sedan pandemistarten. 

Och de två dunbollarna ska komma hit och äta kräftor snart, vi ska bara hitta rätt helg för skaldjursskivan. Båda älskade mina gratinerade havskräftor när jag gjorde det någon gång (kanske förra årets kräftkalas?), så jag får nog göra sådana igen, tror jag. 

Annars idag håller jag mest på med inlägg i Facebookgruppen, Feelgoodfredag. Vi livesände en timma och sedan matar jag på med inlägg under dagen. Gruppen är stor och snäll. 7 000 pers är med och många är aktiva i kommentarsfälten och med egna inlägg.

Resten av veckan är det hårt jobb torsdag fredag, sedan stan på lördag och Stockholms bokhelg, och manusjobb igen på söndag.

Nästa vecka har jag en feelgoodfrukost på onsdag, på Instagram, men resten av veckan är ORÖRD. Fy tusan vad jag ser fram emot det. Jag har stort behov av skrivro, känns det som. Det har varit så dåligt med det sedan Cypern. Mest har jag röjt här hemma, men jag har ju också varit i stan, deklarerat moms, servat bilen etc. Jag behöver komma igång på morgonen, det är hela grejen. Och nästa vecka får jag det. HURRA!


Typ så, denna dag när Simona har skickat blommor. Och så fick jag en sådan fin kvist med Hortensia av Eva igår. 


Och jag är med i DN:s korsord, OMG.



Blommor, det är fint det. 

2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Då hade jag kunnat lite på det korsordet 😉
Är bilden i inlägget från idag? Munnen ser mycket bättre ut!

Åsa Hellberg sa...

Japp, ja, svullnaden är borta helt och "bedövningen" också. Lite småsår på insidan, men också mycket bättre.