Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 22 september 2021

Väldigt bra resa så här långt.

 Mitt arbete idag blir ikväll, när jag har checkat ut och väntar på bussen. Jag lämnar rummet 18.00 och pickup är 21.30, så några timmar där ska fyllas. Jag ska väl äta (det gör jag på en pisskvart) och sedan tänker jag att att jag kan jobba lite. Om jag hittar någonstans att sitta.

Fram till dess ska jag sola, bada och vara LEDIG! Jag hoppas att jag kan ta en tupplur i eftermiddag innan jag lämnar rummet, det vore tippetopp. Man kan checka in bagaget på hotellet, men det är i så fall nu klockan 9 så det skiter jag i. Jag gör det på flygplatsen, man har ändå tid över där och att sitta och vänta mitt i natten är bara jobbigt, så jag checkar gärna in mitt bagage där istället för att bära extra mycket i handbagaget. Det går ju ändå åt lite grejer under en hel dag och blöta badkläder gör sig bättre i resväskan om ni frågar mig.

Igår var jag på ett ställe som heter Kallithea Springs, som var superfint. Kul att se något annat än hotellkomplexet. Det här golvet är magiskt. Jag ska läsa på lite om det, hoppas att det finns någon info. Hela byggnaden har dessa stengolv. Mjukt slipade stenar i samma formationer. Jag har aldrig sett något liknande.Så fina byggnader.


Här fick man både vatten och drink. Inkl stol. 10 euro. Så värt!
En sekund funderade jag på att göra något idag också, men jag bestämde mig för att stanna här. Det är bara typ 6 kilometer till Rhodos stad, och i så fall var tanken att åka dit, men nä. Jag håller mig här där jag kan gå in om jag är trött på solen. 

I jämförelse med de andra här är jag en otrolig blekfis, men de har ju inte skrivit en sjundedels roman som jag har gjort! 

Det var det. I natt mot Göteborg alltså, och sedan bokmässa. Mina enda framträdanden är på lördag. kl 9 Instagramstories i samtal med Teresa, min förläggare. Konto: Selmastories.

Och sedan kl 12 el 12.30, minns inte, så samtalar Anna Alemo och jag om familjer i våra böcker. Det ska bli kul. En manlig moderator för en gång skull. Och påläst. Han har läst hela Flanaganserien. Det är ovanligt, kan jag berätta. 

På lördag kör jag mot Stockholm och jag hoppas vara pigg nog för att köra hela vägen. På söndag vill jag träffa Jonathan och Linnea!


1 kommentar:

Vilija Rasimaviciene sa...

Jag heter Ivana Lasse och efter 5 år i äktenskap med min man med 2 barn började min man bete sig konstigt och gå ut med andra damer och visade mig kall kärlek, vid flera tillfällen hotar han med att skilja sig om jag vågar fråga honom om hans affär med andra damer, jag var helt förkrossad och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade för mig om en trollformler på internet som heter DR ISIKOLO som hjälper människor med relations- och äktenskapsproblem genom kärlekens krafter, först tvivlade jag på om sådana sak existerar någonsin men bestämde mig för att ge det ett försök, när jag kontaktade honom hjälpte han mig att besvärja mig och inom 48 timmar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med andra damer och hans med mig på gott och på riktigt. Kontakta denna fantastiska kärleksförtrollare för att ditt förhållande eller äktenskapsproblem ska lösas idag via: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp +2348133261196.