Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 2 juni 2022

I morgon bitti ska jag SOVA UT.

 Hoppas jag i alla fall. Jag sov 8 timmar i natt och tog en tuppis i eftermiddags men jag har mer sömnbehov känner jag.

Idag var jag hos gyn för första gången på fyra-fem år., men allt såg finemang ut. Hon föreslog att jag sakta skulle försöka gå ned till 0,5 mg östrogen, men att det också kan vänta ett år. Och om det inte funkar med lägre dos är det ingen fara att fortsätta med den högre. Men OM det funkar är det ju onödigt med den högre dosen, om inte kroppen behöver den. Typ så. 

För mig en ny gynekolog som jag genast gillade. Jag går bara till kvinnor och just på den här kliniken jobbar inga män alls. 

Sedan jobbade jag, åt och sov, sedan sminkade jag mig och åkte till Medborgarplatsen för att lyssna på Jonathans artist Bell. Hon är sååå bra. Jag tror att det var första gången hon sjöng låtarna hon och Jonathan har gjort, live, och som hon gjorde det. Fyra nya artister presenterades och hon var outstanding. 

Visst, jag är extremt partisk, men artisteri kan jag. Och hon är född med det i kroppen. 

Summa summarum: Bra dag i förorten. Men nu ser jag fram emot 4 dagar av bara redigering. I morgon måste jag handla, men det ska jag göra så snabbt som möjligt på morgonen och sedan HÄNGE mig åt manus. När jag är klar för dagen ska jag sola. Mina händer börjar bråka igen och innan de verkligen tar fart tänker jag försöka stoppa det.Typ så, torsdag som känns som måndag.

I morgon åker Jonathan och Linnea till Cypern i en vecka. Tjohoo för det!