Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 15 februari 2019

De kommer inte att bygga fler sådana här plan,

Airbus A380, som jag flög hem från Cypern i somras (när jag var där själv och skrev roman och blev försenad).
Här ser man bra vilken jätte det är.


På tal om absolut ingenting.

Idag ska jag tvätta mitt nya gröna lakan som fäller som om det vore luddigt på insidan, men det är det inte. Det är linnelakan av god kvalitet (i alla fall om man tittar på prislappen).
Igår mejlade jag företaget och frågade om lakanet verkligen skulle fälla som mitt gör, det ligger gröna tussar överallt.
Det ska bli intressant att se hur mitt täcke ser under.

Tvätten kommer att ske i tvättstugan, för linnelakan ska ju torktumlas och jag har ingen tumlare inne hos mig och har inget som helst behov av det vanligtvis. Min tvätt hänger sig torr över badkaret OCH man slipper all elektricitet. Inga stötar! 
Bara en sådan sak.

För övrigt ska jag jobba. Jag har några kapitel kvar och 4 dagar på mig. Jag tar måndagen också.
På tisdag är det möten i stan och på onsdag torsdag fredag kan det hända att jag är LEDIG och tapetserar min lilla hall som jag har köpt mer tapet till nu.

Det var det, denna fredag.
Tjohej, som vi brukar säga.



Inga kommentarer: