Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 20 februari 2019

Ingen tapetsering i morgon.

Persiennerna ska monteras och hurra för att något blir tidigare än avtalat. De sa första veckan i mars, men jag behöver dem verkligen redan nu, så snorbra att de kommer upp redan i morgon. Jag hinner till och med jympa först.

Jag fick allt till tapetseringen utom en lång tapetlinjal, så det ska jag försöka fixa på fredag efter mitt möte i stan.
På lördag har jag först min träning men efter den kanske?
Eller på söndag då jag kan börja tidigt.
Jag vill så gärna att det ska vara gjort innan jag börjar hårdjobba med Flanagans på måndag.

Bilen är i alla fall tvättad och problemet med telefonen och locket till spolarvätskan fixat. Skönt att få det avklarat.
Sen har jag bara 3 veckor på mig med redigeringen vilket är alldeles för lite, men jag har bett min redaktör se över om vi kan ge mig en vecka till kanske.
Det kommer att behövas.

Jaha, onsdag.
Bra dag, så här långt.

Inga kommentarer: