Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 9 februari 2019

Frukost, två ägg med röd kaviar och majonnäs.

Sedan träning, Flex, som var riktigt bra. Jag ser fram emot att få resultatet, det brukar ta några veckor, men sedan är det som om kroppen hänger med.
I alla fall har det varit så tidigare när jag har tränat 3 ggr i veckan som är målet nu igen. Flex påminner om Core, men utan rygg och magövningarna (inga situp i olika former och sånt).

Sedan lämnade jag tillbaka ett par t.shirts (som inte ingår i mitt köpstopp men som inte var fina när provade dem hemma) och handlade mat.
Nu har jag just ätit lunch, falukorv utan något mer bara för att jag var så jäkla sugen, och när jag har druckit upp mitt kaffe ska jag fylla på muggen igen och sätta mig i fåtöljen i sovrummet och jobba.

Jag har kompisar som är i stan som jag inte har träffat på buslänge, och vi hade pratat om att ses i morgon vilket jag förstås hade glömt när jag bokade in att skjutsa Jonathan till Täby där det finns en apple-store som lagar telefoner.
Han har fått en tid för att lämna in den kl 11 och sedan ska han bjuda på lunch som tack för hjälpen, sedan går vi kanske på bio, får se.

Så det blir nog ingen kompisträff den här helgen (heller).
Ikväll kommer jag inte att orka att styra upp mig och åka till stan.

Det var det, denna lördag.
Mello ikväll. Ska bli kul. För exakt en vecka sedan åkte jag hem från Canarias. Känns som en evighet.
Händer och fötter är redan torra igen!!

2 kommentarer:

Elisabet Nielsen sa...

Hej Åsa!
Jag har sett att du har skrivit en del här på bloggen om att du inte längre kan lägga in bilder från mobilen och jag undrar om problemen uppstod före eller efter 4 februari.

Anledningen till den frågan är att jag just har läst om förändringar på Blogger som tydligen trädde i kraft just det datumet och som har att göra med relationen Blogger/Google. Det är tydligen rätt omfattande förändringar och det kan ju kanske ha påverkat någonting med bilder också, även om jag inte kan se någonting om just det.

Jag bifogar länken om du vill läsa mera om det här.

https://blogger.googleblog.com/2019/01/an-update-on-google-and-blogger.html

Åsa Hellberg sa...

Ja, jag vet, kanske hänger det ihop. Mina problem startade redan i mitten av januari så jag vet inte.
Har påtalat mitt problem men inga svar ...
Tack Elisabet!