Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 5 februari 2019

Jag hade tänkt att ta tunnelbanan eller tåget idag

när jag har möten i stan, men det är bara att inse risken det innebär. Båda varnar den här morgonen för inställda tåg och fel på banan.
Istället får jag ta bilen och parkera i ett garage eftersom jag har svårt att tro att det finns plats på gatan i stan.
Jaja, då hinner Håndan tina upp i alla fall.

Halv tolv ska jag äta lunch med Teresa och prata omslag till Flanagans. Vi är inte helt överens om vilket som är bäst av förslagen som har kommit in. Vi får väl se var det slutar.
Alltid lika trevligt att träffa henne, dock.

Sedan ska jag prata lansering av Sexstrejken med Bonnier Carlsen, vilket också ska bli himla kul.

Igår beställde jag i alla fall diskmaskin och installering av min tvättmaskin, de kommer och gör det i morgon eftermiddag. Fram tills dess måste jag lossa och dra ut ett skåp i köket, städa undan grejer i hallen och i badrummet.
Dessutom börjar det bli hög tid att städa här för första gången. Men jag gör det när alla maskiner är på plats.
Igår viftade jag med min dammvippa, det får räcka så länge.

Nu kaffe, frukost, dusch och mot stan.
Tjohej!

1 kommentar:

Eva-Lotta sa...

Låter som ett bra beslut. Jag läste just om tågstoppen. Här hade vi snöstorm igårkväll, idag regnar det och blåser. Ska strax slira iväg...