Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 3 februari 2019

Home sweet home!

Lite extra tacksam att jag är hemma den här gången. Först var det en oerhört risig bil som skjutsade oss till flygplatsen, sedan flyget hem när det skulle bli snökaos och därefter Håndan och jag i 60 från Arlanda och hem.
Jag tog rygg på en Arlandabuss och struntade i dem som körde om och försökte låtsas som om jag inte brydde mig om att de faktiskt utsatte andra för sin, emellanåt, osäkre körning.

Idag är jag ledig (även om jag såg att jag har fått mejl som jag måste fundera på till i morgon bitti) så mitt mål är att se till att bilen blir av med sin snö och att handla. Vi får se om jag tar bilen till butiken eller kanske min dragvagn. Det beror helt och hållet på snömängden.

Tjoho.
Farsta.
Hurra!

2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Tur du kom hem!

Åsa Hellberg sa...

Ja, det kändes lite extra så den här gången.