Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 10 februari 2019

En schwäng förbi Sundbyberg

där jag hämtade Jonathan och Linnea, och så åkte vi tillsammans till Täby där Jonathan fick sin telefon rengjord och fin. Därefter bjöd han på lunch på Fridays, vi gick en tur i centrum och sedan skjutsade jag hem dem och nu ska jag jobba.

Med siffror.

Det är momsredovisning på gång, den ska vara inne på tisdag, så idag sammanställer jag allt och ska försöka hitta alla papper som ju inte har någon egen plats för tillfället. Jag hoppas att de ligger i en speciell kartong, annars ligger jag lite pyrt till ...

Inte så mycket för intäkterna, för de går alla in på samma konto, men jag har ju utgifter också. Agentfakturor och moms på dem, bland annat. Och de pappren ligger FÖRHOPPNINGSVIS i kartongen.
Många av de andra utgifterna kommer ju digitalt idag, och dem har jag i datorn.

I morgon lägger jag in allt i mitt program, i min gamla sega dator (påminn mig om att jag verkligen behöver en ny windowsdator) det brukar ta en halv dag i anspråk, och sedan gör jag de inbetalningar som jag ska göra.

SEN är jag klar och kan fortsätta jobba med min kortroman som till sist ska bli en trilogi. Om den någonsin kommer att tryckas till en hel bok vet jag inte, det återstår att se. Det vore ju förstås kul.

Jag vet in alla fall att Sexstrejken ska läsas in av en härlig yngre röst, välkänd i målgruppen, och det känns alldeles fantastiskt spännande. Kan man fånga ungdomar till lyssna på en hel bok?
Dessutom ska man göra ett försök med att sälja den till andra länder, och det blir ju kul att se om det går.

Typ så, denna söndag i februari.
Tjohej.




Inga kommentarer: