Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 20 februari 2019

Kul planeringsmöte för Sexstrejken igår.

Men sedan tidigare vet jag ju att vi pratar ambitioner, inte mål. Har man ett mål måste man också ha en plan för att uppfylla det och det åligger en själv att se till att det sker.

När det kommer till böcker och marknadsföring så kan man bara hoppas att tidningar och tv är intresserade, men det är ju inget man kan tilltvinga sig.
Man gör det man kan själv och håller en tumme för att det räcker för att väcka intresse.
Det är i alla fall kul att få vara med i en ny process och att ha TVÅ böcker att prata om på bokmässan i år.

Idag ska jag lämna in bilen för tvätt. De gör det för halva priset i februari, så jag passar på nu när det är fint väder. När jag hämtar den ska jag åka vidare till bilfirman jag köpte den ifrån och hämta (köpa) ett nytt lock till spolarvätskan och så ska de få hjälpa mig med  att jag inte kan koppla upp mig mot systemet i bilen, vilket bland annat gör att jag inte kan använda varken navigatorn eller telefonen.

Jag är ju LEDIG idag också.

På vägen hem ska jag åka förbi Bauhaus och titta på tapetserarprylar.
Det kan ju hända att jag börjar med det där i morgon efter jympan.
Iiiiiiiiii


Så här ser tapeten ut, om ni har glömt bort det.

5 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Ska bli spännande med din tapetsering. Rätt mycket mönsterpass, så det lär bli en del spill! Jag lärde mig av en kompis att spillbitar kan man tex klä en bordsskiva med, sen lacka över. Hade ett sådant "halvt" Lackbord från Ikea, som jag gjorde så med. Det blev jättefint mot den enfärgade väggen!

Åsa Hellberg sa...

Den är anpassad redan så om jag bara tapetserar i nummerordning så ...
Däremot det en hel del spill eftersom det är 3 dörrar i passagen och jag har också funderat på om man kan göra något av det som blir kvar. Vi får se ! :)

Anonym sa...

Åh, jättefin tapet. Vilka färger !! Nu blir jag sugen på stormönstrat igen. Lycka till! Hoppas vi får se bild senare.

Åsa Hellberg sa...

Anonym: vi får se hur det blir :)

Anonym sa...

Ovanligt fin för att vara (stor)mönstrad.
Sanna