Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 1 juni 2019

Lyssnar ni på poddar?


I den här är Viveca Sten och jag med. 

Annars här håller jag tempot uppe.
Om en timma borde jag ha avverkat 25 sidor till av min redigering, sedan återstår 50 i morgon och jag tror att jag skickar iväg det direkt. Återstår det något då har jag ju korrundan kvar.

Det betyder att jag kan dra igång Flanagans 2 på måndag. Jag HOPPAS att jag kommer in i tempot direkt så att jag kan få ihop tvåtusen ord på två pass per dag, men det återstår att se. Men jag är nöjd om jag har med mig tiotusen hem nästa måndag. Tempot hemma sedan kommer att vara rena vansinnet, men det ska gå! 

Mer än så har jag inte att tillägga just nu. Det rinner från min AC så den har jag varit tvungen att stänga av, men måste få hit en reparatör senare. Det är VARMT på Cypern och VARMT att sitta inne och jobba.

Tjohej.


2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Nej, den grejen har jag inte fattat...

Åsa Hellberg sa...

Vilken? Podd? :)