En påse med 10 stycken kostade 69 kronor i Farsta centrum, och det tyckte jag var väl saftigt. Alltså gjorde jag egna.
De blev lite väl hårda eftersom jag gillar dem mjuka, men hade ingen termometer utan fick göra dropptesten vilket förstås handlar om sekunder egentligen.
Jaja, det är helt klart ätbara och jag har inte slösat bort 69 spänn.
Idag är jag också ledig men i morgon börjar jag redigera. En vecka för sent men det är ju inget att göra åt när någon blir sjuk. Jag har ju varit lite extra ledig tack vare det och det är jag ändå nöjd med.
Tjohej
4 kommentarer:
Ett tips jag lärde mig på TV4 var att man fyller formarna med nöthacket först, och sen häller knäcken över - det blir lättare då. Älskar knäck. Älskar!
Här är det Maken som gör knäck. Och hårda ska de vara. Hade blivit många besvikna miner om de uteblev.
Simnona, hårdheten påverkas ju inte av det. Jag fick tipset en tsk bakpulver innan man häller upp, men tog aldrig det.
Eva-Lotta, ja, många gillar dem hårda. Inte jag :)
Simona; nu fattar jag. För balansen på plåten! :)
Skicka en kommentar