Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 28 januari 2020

Varje gång tror jag att nu jäklar har Ikea fått ned mig på knä

Men icke den här gången heller.
Fast jag gav upp igår och tog tag idag istället


Igår


Idag.

Min lilla hall har varit så mörk att jag inte har sett tapeten sedan i september typ, och det är ju trist när man har tapetserat själv ....

Just nu funderar jag på hallen.
Kanske ska sätta upp en tapet där också. Jag vet exakt hur den ska se ut, men inte var jag hittar den.  Jag såg den i ett hus jag googlade förbi och glömde att ta en bild på det. Men om jag åker till den stora tapethandeln i Årsta så kan jag säkert hitta den där.

Idag fick jag plats på danspasset och det var riktigt kul ... och svettigt. Det var ett lätt pass sett till koreografin, vilket är skönt. Då kan man koncentrera sig på själva dansandet istället. Jag svängde rejält och vickade på rumpan som jag skulle. 

Dansträning sägs ju vara effektivt som tusan för både kropp och knopp, och jag märker när höger och vänster inte alltid har lust att samarbeta direkt. Jag tror att det är ovanan. Höger och vänster hand samarbetar ju utan problem, så det borde resten av kroppen också klara av att ta in.
Det är när båda armarna och benen samtidigt ska göra OLIKA rörelser som det i början hackar lite.
Men jag har stor hjälp av min musikalitet, den gör att takten styr mig rätt till sist.

Det var det. Dans, lunchfix och lampa. Nu dusch och sedan jobb. Sent men det ska gå. Jag vet exakt vad jag har att göra idag.






2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Skönt lampan kom upp. Skam den som ger sig😉

Åsa Hellberg sa...

Exakt!