Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 20 januari 2020

Det var så kul med baby shower

Och som alltid när Carina drar ihop någon så är det mixen av hennes många vänner som är så kul. Det är åldersblandad, yrkesblandat, det är långa relationer och lite kortare vänskaper, och den röda tråden är att det är härliga kvinnor som är vänner med Carina.

Ni får se kavalkaden utan att jag märker bilderna, men vill gärna påpeka att på nedersta bilden ser ni Stephanie, som är Carinas kanske första goda vän i Washington. 
Stephanie jobbade som USA-korrespondent för dansk tv, DR heter det väl, och en kväll när hon och Carina var ute på middag råkade Stephanie se ett par andra danska tv-journalister ett par bord bort och ville presentera Carina. En av dem hette Jesper. 
Resten är, som vi säger, historia (och bebis).
Nu är de gifta, har flyttat till Sverige och bebisen kommer om inte alltför länge.Inga kommentarer: