Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 26 maj 2020

Scrolla för lektioner. Min morgon sprack så det tjoade om det.

Jag somnade tolv, typ, vaknade fem. Klarvaken och skittrött.
Sex gick jag upp, hungrig, åt frukost, drack två koppar kaffe, skrev en fullmatad manussida och gick och la mig igen.
Nu har jag sovit ut, ätit frukost nummer två och ska skriva två sidor till.
Tack och lov låg jag på plus igår och det gör att jag kommer att nå de tretusen jag ska ligga på idag, dag 2 av manusskrivandet.

Jag vet inte varför jag vaknar så tidigt. Min väninna klagade på det häromdagen och då var jag löjligt stolt när jag sa att jag minsann inte hade de problemen.
NATTEN EFTER detta uttalande vaknade jag fyra.

Jaja.
Det funkar ju eftersom jag är hemma, ensam, utan några som helst krav från omgivningen.
Fy fasiken vad jag trivs bra med att ha det så.
Idag är det sol och jag ska lägga mig på min balkong.
Så här vit har jag aldrig varit i slutet av maj. Jag brukar grunda några gången i solarium, det gillar min hud (jag har lite problem med eksem) och sedan har vi ju de senaste åren rest till Cypern.
Nu vågar jag inte gå till solariet och vädret har verkligen inte bjudit på särskilt mycket sol i Stockholm.
Och när det har varit sol, så har den försvunnit bakom moln vid ett-tiden när jag kan sola på balkongen (fram tills dess står solen i fel vinkel ).

Idag peppar peppar, ser det något ljusare ut.
Är jag inte klar med manus då, fortsätter jag att skriva senare.


OBS INSTÄLLT INTÄLLT INSTÄLLLT

Nytt datum, 3e juni, nästa onsdag.
I övrigt gäller allt här nedan:

I morgon ska jag vara med på ett instagram-event med Selma stories.
https://www.instagram.com/selmastories/

Eventet sker i deras story, ni vet de där bubblorna längst upp

En feelgood-frukost.
Det ska bli kul.
Jag har aldrig varit med på det tidigare.
Jag ska kamma mig, för tydligen syns man lite i bild, men det är så långt jag kommer att sträcka mig i pifferier!
I eftermiddag ska jag ändå ge mig själv nya ögonbryn, har jag tänkt. Mina bleka, grå, försvinner i mitt ansikte.

Det var det, nu jobb!



3 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Jag ligger vaken hela natten. I morse somnade jag först när Maken gick upp strax före 6. Jag skulle vara på jobbet nio. Vaknade kvart i, hade missat alarmet helt. Jag missade min tid... hela dagen blir fel.

Åsa Hellberg sa...

Oh, din stackare som inte sov på hela natten. Hoppas att du hittade tillbaka till rytmen i natt!

Bektesh Jehona Sjostrom sa...

Jag är Antonio Laura från Stockholm, jag tror att vittnesbörd är ett verkligt liv som bevisar mäktiga goda verk i verkligheten som gör människor lyckliga och finner fred i äktenskapsförhållanden som jag har hittat samma i mitt äktenskap, idag är jag väldigt glad att dela mitt vittnesmål här ute för att alla ska kunna läsa och också lära sig att dra nytta av det. Jag läste ett vittnesbörd från blogginlägg från olika människor över hela världen och pratade bra om mannen Dr.Oduduwa Love-spell caster, jag tappade hoppet på spellcasters på grund av mina tidigare erfarenheter, jag kontaktade kommunikation från andra stav-casters. Jag älskade stava charm tidigare för att föra tillbaka min ex man hem men fungerade inte bra, förrän för några dagar sedan gav jag Dr.Oduduwa det sista försöket att föra tillbaka min kärleksman tillbaka till mig, jag meddelar Dr.Oduduwa på hans personliga e-post för att lösa min äktenskapskris.
Jag älskar min man så mycket, jag vill ha honom tillbaka till mig och våra två barn. Jag vill att mina barn ska växa upp med sin pappa och vara lyckliga som en familj.
Jag skickar e-postmeddelande till Oduduwa-adress, några ögonblick senare fick jag svar från dr.oduduwa, jag var så glad eftersom e-postmeddelandet var giltigt.
Jag förklarade alla mina relationsproblem till Dr.Oduduwa, jag ber om hans hjälp för att föra tillbaka min kärleksman hem och återvända kärlek och förtroende.
Dr.Oduduwa gav mig sitt arbete 100% löfte mig med försäkringsgaranti resultat efter att ha lanserat magiska kärleksförtryck för att få tillbaka min kärleksman Antionio hem, sa han att mitt fall är lätt för honom att lösa. han förklarade alla Love-spell-processerna och rutinerna för mig och han berättade om materialen att köpa för att stämma lunchen inkantationsbön,
Jag följde noggrant alla instruktioner. Så tidigt på morgonen, det är nästa dag efter Oduduwa lunch Kärleks-magi-förtrollning för min räkning, min ex man taht har inte ringt mig på över två månader, ringde mig nästa dag, på morgonen ringer min mobiltelefon med ett okänt nummer, så jag tog upp samtalet och se, åh jag var så förvånad i mer än 2 månader nu har jag inte fått textmeddelanden, inga samtal och inget mail skickat till mig. Wow jag är väldigt glad idag, plötsligt precis som Oduduwa lovade mig. Jag är överväldigad av glädje och glädje i mitt hjärta som delar detta vittnesmål här ute idag, min kärleksman Antonio på väg tillbaka hem för att träffa mig dagen efter,
Jag använder detta medium för att säga ett stort tack till den stora mannen Dr.Oduduwa som utan detta inte skulle ha varit möjligt.
Alla som läser denna artikel här ute genom äktenskapskris, och för dem som delar hemliga tårar av hjärtsvängningar, idag är alla dina problem över, bara ett enkelt e-postmeddelande till den stora Dr.Oduduwa Love Spell Temple i dag (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
Mina böner är att vi alla förtjänar att vara lyckliga i vår kärleksförhållande och äktenskap, oavsett vad som händer i våra äktenskap, vi bör alltid försöka göra rätt sak och uppskatta det vi har. kämpa för att ditt äktenskap ska fungera med alla nödvändiga medel och tillgänglig hjälp är här för dig nu.
Jag har denna kraftfulla avsikt att dela detta fantastiska vittnesmål här ute kommer det att motivera att hjälpa så många unga eller gamla par att lösa sina äktenskapsproblem.
När två människor verkligen bryr sig om varandra, kommer de alltid att leta efter ett sätt att få det att fungera, oavsett hur hårt och svårt sättet att lösa problemet är att söka lycka är den verkliga kärnan i existensen.
Jag vet att Dr.Oduduwa kan vara till god hjälp för dig idag, kontakta hans personliga adress via: (dr.oduduwaspellcaster@gmail. Com)
Endast WhatsApp-meddelande: +79268011965