Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 10 november 2020

Lite tjock i halsen,



 och ställde in dagens vaccination av influensa ifall att ... men det vore nästan i princip omöjligt för mig att ha blivit smittad med något. I så fall är det så att det sitter på saker man handlar och därom tvistar ju de lärde. Dessutom tvättar jag ju händerna så fort jag har packat upp matvaror. Jag har inte varit närmare någon än 1,5 meter och då i några sekunder i matvaruaffären.  Det skulle vara på hotellet då för en vecka sedan, men inte ens där var jag liksom nära nog tycker jag själv. 

Jag tror snarare att jag har glömt att ta hormoner, det är lite en sådan feeling (lite lite öm i brösten tyder på det) men grejen är att man inte vet just nu. Jag har två bästisar som båda har haft ont i halsen i en dag och sedan har det varit över och inte blivit något mer än så, och jag har inte ens ont – bara lite tjockt, liksom.

Jaja. Jag ska jobba idag i alla fall. Först manus och sedan plocka fram siffror inför momsen på torsdag.

Det var det, rapport tisdag. 

2 kommentarer:

Carin sa...

Hörde på nyheterna nyss att bokförlagen har fått in ovanligt många manus i höst! Är det effekt av din virusskrivskola? :-)
/ Carin

Åsa Hellberg sa...

Haha, ja, det önskar man ju :)