Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 4 november 2020

Jag vaknade, somnade om, och nu är jag lite vilse tidsmässigt.


 Tror jag somnade runt 3 i natt, vaknade 8, låg vaken och kollade all media en lång stund innan jag lyckades somna om och vaknade igen typ 12.

Tänker vara wild&crazy och ta ledigt idag, faktiskt. Jag är på bana med min redigering och kan kosta på mig det. 

Tv:n står på, fast frågan är väl om det kommer ett resultat från USA idag. 

Jag hoppas naturligtvis på Biden men har inte alls vara lika övertygad som många andra. Ekonomin, tilltron till Trumps förmåga att skaka fram jobb, är för stor. Det är det viktiga i ett land där folk behöver 3 jobb för att klara sig och sina kostnader för inte minst sjukförsäkringar. 

I det läget spelar det ingen roll vad han säger utan vad man tror att han kan göra. 


I morgon ska jag till Västerås och måste nog åka vid tre för att inte hamna i köer ut ur Stockholm. Jag ska inte vara där förrän halv sex. Det var ungefär 1,5 timma att köra utan trakfik och jag vet inte hur det ser ut på eftermiddagarna numera. 

Det var det, den 4e november. Konstig dag. Jag tror att jag ska ta ett bad  och bara relaxa.


2 kommentarer: