Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 28 november 2020

För första gången på 26 har inte jag klätt granen.

 Istället tog Jonathan och Linnea över och det gick som en dans. Det saknas lite småsaker i den, men 90% är klart. Den blev så fin. Sedan fick jag hjälp att lyfta bort ett par garderobsdörrar – som jag satte på bara för ett par månader sedan men aldrig blev nöjd med. Nu är det luft i hallen igen och utan dörrar blir det inte alls lika trångt. Hurra för det och för att jag fick hjälp.

Sedan åt vi lunch, snickesnackade och vid 16-tiden åkte de hem till sig igen, på andra sidan stan. Pendeln går hela vägen, det tar 25 minuter. 

Resten av dagen ska jag latmaska mig, är supertrött, och i morgon fortsätta läsa Simonas nya bok som jag tokgillar!

Hoppas att ni får en fin första advent!

2 kommentarer:

Krickilina sa...

Fint!
Hur mår hans arm nu?

Åsa Hellberg sa...

Den är helt läkt, tack och lov!