Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 3 november 2020

Alltså min mage

 Tänk att jag aldrig har känt till Inolaxol och vad den kan göra för att slippa trög mage, jag som har kunnat sitta så länge på toa att folk har blivit oroliga (njae, inte riktigt, det var mer en metafor för hur lång tid ett toabesök har tagit).

Nu tar jag en påse per dag, häller ut den vid kanten på yoghurten och slevar i mig de där små kulorna på tre skedar. Sedan dricker jag ett STORT glas vatten och så är det klart. Toabesöket tar 5 minuter och jag kan äta min LCHF (som jag ju för övrigt passar så bra ihop med) utan att behöva bekymra mig om att bli hård i magen (vanligt förekommande, särskilt bland sådana som jag som glömmer att dricka vatten regelbundet).

Pulvret reglerar tarminnehållet även åt andra hållet, det vill säga om man är lös. 

Superprodukt. Så glad att jag fick tips om just den. 




___________________________________________________________________

Igår skrev jag på för 3 nya Forumböcker, den första ska jag skriva nästa år och den kommer ut året efter, alltså 2022. När jag fyller 60. 

O M G

Min dröm är att ta med Jonathan och Linnea till New York då, vi får väl se hur det går med det. Drömma kan man ju allltid göra.

Just idag drömmer jag om att USA väljer en human president i natt. Som sagt, drömma kan man ju alltid.


2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Jag har nåt pulver jag tog efter framfallsoperation, det var fantastiskt! Borde fortsätta ta det då och då. Det hette Laximyl, blev riktigt gott till slut😉

Åsa Hellberg sa...

Haha, ja, gör det gott så blir det ju gott. Det här är helt smaklöst, det känns som magi!