Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 4 juni 2021

Och bra fredag.

 Den här solskensdagen åkte jag till stranden när jag var klar med skriverierna och trodde att jag skulle ligga där ett par timmar, men redan efter en var jag nöjd och åkte hem igen. Därefter satt jag i min solstol en pyttestund till solen gick i moln och nu är jag verkligen trött på solen för idag. 




I morgon är jag ju ledig från jobbet och jag måste vara klar för att sticka härifrån någon gång före 16.00 om jag ska hinna till min fest.  

Det betyder färdigpiffad klockan 15 eftersom jag måste filma till Spanien, alltså behöver jag börja med att göra om mig vid 14. Duschar och tvättar håret gör jag redan när jag stiger upp på morgonen, men fixar till det gör jag senare. 

JA, det tar tid men jag hatar att stressa och jag har inte sminkat mig sedan november, och därför vet jag redan nu exakt vilka tider som måste gälla. Jag är lika noggrann där som jag är med mina manusarbeten. 

Igår kväll fick jag tillbaka det satta manuset på Nya tider på Flanagans, och nu ska det korrläsas. Jag tänker ta det direkt nästa vecka även om deadline är den 17e. Sedan återstår den allra sista genomläsningen innan tryck. Den fick jag ju jobba mycket med förra året så låt oss hoppas att det går bättre i år. 


Typ så. Fredag. Wohooo, eller hur?


Inga kommentarer: