Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 7 juni 2021

Vaccindos 2 bokad om en vecka, tjohooo.



Alltså, nagellack. Det har jag en gång om året, numera. Men det var ju fest! 


 Första lediga tiden jag hittade var i Upplands-Väsby, och det gör mig inte ett dugg att åka till andra änden av stan. Jag ska bara vara ute i god tid, eftersom det kan vara mycket trafik på måndag morgon/fm.  (Fast NÄR är jag inte i god tid? Alltså, den uppfostran sitter mer än allt annat jag fick lära mig en gång i tiden.)

Hurra för den braiga början av veckan.

Sedan handlade jag, slängde skräp, åt frukost, drack ännu en kopp kaffe, skickade en fil till Spanien och nu tänker jag sätta mig på balkongen tills solen går i moln vilket den ska göra i eftermiddag. Det är SVINVARMT här idag, och prognosen sa eventuellt åska vilket nog bara är bra. En störtskur skulle dessutom piska bort fågelskiten på bilen. För att inte tala om pollentäcket. 

Senare ska jag börja korrläsa, och därefter dammsuga och tvätta golvet. Det går fort i den här lilla lägenheten. 

Jag hade en förhoppning om att vara fullvaccinerad den 1 juli och nu blir det så verkar det ju som (peppar peppar peppar).

Tar jag en restskrivresa senare i sommar? Den som lever får se. Jag utesluter i alla fall ingenting om allt går som det ska. Två veckor med djupdykning och intensivskriv har funkat så bra för mig. Näsan i manus och simma ut kroppen däremellan för att orka. Bra grej!

Tjohooo!

Måndag. Hoppas att er vecka blir tippetopp!





3 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Sätt en magnet på stickstället sen. Sjukt att den fastnar där…

Åsa Hellberg sa...

Haha, måste testa.

Eva-Lotta sa...

Verkade som att man måste hitta exakt rätt ställe. Så himla konstigt 😳