Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 23 augusti 2021

Bättre idag, men inte alls bra, men BÄTTRE än igår som ju var värst.

 Det här är för mitt minne: jag har tagit bort magmedicin och bär/frukt. Det är lite svidigt och ojämnt på insidan underläppen, men om det påverkar ... jag har ju varit lika svullen där uppe och där känner jag inget.



Fortsättning följer.

Idag flög mamma och hennes bästis iväg till Cypern, exakt samma ställe (och rum tror jag) som jag har bodde på. Det kommer att bli otroligt bra om tantalurorna inte hetsar upp sig till stresspåslag utan istället tar det lugnt. 

Hoppas det. När jag var där var smittspridningen all time high, och den är på väg ned men är långt ifrån borta. Man behöver inte tänka på det så mycket om man håller sig på avstånd, men så är det ju både här och där. 

Idag ska jag börja jobba ordentligt igen, det har varit hattigt med en massa saker sedan jag kom hem för två och en halv vecka sedan. Det ska tvättas städas handlas hämtas fixas och donas med tusen saker innan jag får lugnet jag behöver. Dessutom blir man trött och lite konstig av antihistaminet, som jag tror att jag ska avstå idag för första gången på en vecka.

För idag är allt klart. Ett par maskiner tvätt återstår, men det sköter sig ju självt. När jag är klar med dagens jobb, ska jag åka och handla och lämna tillbaka en av de två kuddarna jag köpte och byta ut mot en mindre. 

Men fram till det är det manus som gäller.

Jag jobbar annorlunda med det här, vi får väl se hur det går till sist. Mycket återstår och det är gaspededal som gäller nu fram till 4e oktober som är min deadline. 

Typ så, denna måndag när jag är glad att svullnaden inte är lika gräslig. Hurra för det (pepparpepparpepparpeppar)





2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Det ser betydligt bättre ut på dagens bild!

Åsa Hellberg sa...

Ja, det gick åt rätt håll!