Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 22 maj 2022

En tröttmössa ligger i mammas extrasäng.

 Jag har tapetserat, åkt land och rike runt (Uddevalla) efter gardinupphängningsattiraljer och nu är jag så sugen på att sova (halv åtta) men så kommer det inte att bli eftersom jag inte vill vakna fem. 

Däremot kommer Ikea i morgon och jag har inte fått någon tid, så jag antar att det är bäst att vara i Fjällbacka, två mil från mamma där jag bor innan allt är klart,  kl 9 (9-15). Men jag har att göra i lägenheten. Jag ska skura golven, damma alla ytor och allt jag har med mig ska in i skåpen.

Målningen blev SÅ bra, jag är supernöjd. Det kändes dyrt men var så värt det när jag såg slutresultatet. 

Min egen tapetsering idag var ingen höjdare, däremot. Det är många irriterande skavanker jag måste dölja med lister, pga slarv. Köpte det idag också, på Bauhaus. I frigolit. Busenkla att sätta upp. De ska bara målas och det tänker jag också kan ske i morgon, typ. Måste bara köpa färg först. 

Jag äter fortfarande på rinnande föda, magen är bättre än igår, men inte bra, så jag kör några dagar till. Idag i Uddevalla åkte jag förbi McDonald´s och köpte en milshake. Gott och lite mättande. Men svårt att vara superhungrig när magen gör ont, så det går ingen som helst matnöd på mig. 

Alltså typ så, söndag kväll.

Fin dag i Bohuslän.Hoppas er vecka blir strålande!

1 kommentar:

Eva-Lotta sa...

Det låter som att du får en hel del gjort!
Hoppas det går bra idag också och att magen snällar till sig!