Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 12 maj 2022

Jaha, jag måste diska själv.

 Det går möjligtvis att installera en diskmaskin, 40 cm, men det blir trångt i hörnet, sa bostadsbolaget. Fast jag måste kolla på plats. Så länge får jag handdiska och det är väl inga problem, om jag bara ser till att ha ordentliga diskhandskar. Vatten är ju ingen bra grej i kombo med mina eksem.



Just nu sitter jag framför balkongdörren och svettas, ska om inte alltför länge fixa håret så får sminkösen småfixa som hon vill senare. 

Hoppas vi hittar bra ställen att fota på. Det behöver inte se ut som västkusten, men vatten är bra, och vi ska ju vara vid Östersjön så något blått ska vi väl hitta. Dessutom bor fotografen på Dalarö, dit vi ska, så det borde inte vara några problem att hitta rätt ställe.

I morgon åker jag bort i ett par dagar, kommer hem sent lördag, och jag hade en tanke om att jag nog skulle bli tvungen att jobba på söndag (jag är alltid trött efter en långresa i bil), men jobbade så galet bra igår att det inte behövs, tjohej. 

Och jag hinner gå på min trevliga lunch med en gammal arbetskamrat på tisdag!

Tänk om jag också hinner klämma in ett gynbesök när jag ändå är i stan? Det ska jag genast kolla!

Tjohej, nu blir det lockar i håret. 

Inga kommentarer: