Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 5 maj 2022

BAM.

 Där fick jag för mitt prat om hur lite jetlag jag fick. I natt har jag sovit urdåligt, mest slumrat har det känts som. 



Fina Central Park

Men nu har jag i alla fall jobbat, även om jag lämnar kontrollen av småorden tills i morgon. Nu ska jag strax räkna ut exakt hur många arbetsdagar jag har kvar till deadline och se var jag kan lägga till några sidor, och sedan ska jag sova en stund om jag kan somna. Hoppas det.

JAJA. Jag är ändå tacksam för gårdagen, för jag fick mycket gjort. Jag har packat upp allt, sorterat tvätthögar som bara ska betas av och har hängt in och gjort fint i garderoben. 

Det är först på lördag jag behöver vara piggare för då ska jag ju på födelsedagsmiddag. 

Typ så, torsdag.

Fruktansvärt trist blogginlägg. Förlåt. Jag kan bättre. 

Här får ni en bild på blommor. Det är det bästa jag kan prestera idag. 




2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Och jag fick barnbarn åtta idag 🥰

Åsa Hellberg sa...

Näe, vad roligt. Grattis!