Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 8 maj 2022

Vilken överraskning!

 Jag skulle ju på middag med Helen och hennes dotter Robyn igår. Well, när jag kom in i Helens hus var nästan alla mina vänner där, och var de inte med där så hade de skickat hälsningar. 








Robyn och Carina 


Jonathan vid spegeln


Sissel, som jag jobbade med länge


Simona höll tal! ALLA höll tal. Helt otroligt.


Monica, som jag jobbade med länge


Linnea hade bakat OCH höll tal och då började ALLA gråta!

Bakom min rygg har det fifflats i veckor, för att få ihop det. Och ingen har på något sätt fått mig att tro att det var på gång, jag var övertygad om att vi skulle till ett slott inte så långt från Helens hus. Inte ens Jonathan och Linnea, som verkligen har varit med i det här spindelnätet, avslöjade med en min vad som var på gång.




Hela gänget

Jonathan, Linnea, Helen som var festgeneral, Robyn och Kevin


Helen och svärsonen Kevin









Eva och jag



Eva i Helens mysiga kök


Helen hade ordnat en fantastisk italiensk buffé och Linnea hade bakat TVÅ lika fantastiska födelsedagstårtor

SÅ roligt. Jag var nog hemma runt midnatt kunde inte somna förrän 2 , för jag var för pigg som en mört.

Idag ska jag jobba en stund halv ett med ett onlineevent – Feelgoodfredags festival – men resten av dagen är jag ledig och ska städa, tvätta och fixa så att det är fint i morgon när det är MÅNDAG. 

Jag har bara tre arbetsdagar nästa vecka för på torsdag är det fotografering, på fredag åker jag till Karlskrona, hem sent lördag kväll (för jag vill se Eurovision hemma) och på söndag är jag nog ledig igen eftersom jag säkert är trött efter alla mil i bilen. 

Hurra för att fylla år, det är ju superroligt!



2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Vilken härlig överraskning!

Åsa Hellberg sa...

JA, helt galet så roligt!