Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 20 maj 2022

Skit och piss,

 jag har haft ont långt ned i magen hela natten och jag är rädd för att jag har fått tillbaka min divertikulit. Det sitter inte lika långt till vänster som det gjorde förra gången men känslan är exakt densamma.

Nåväl, jag gör direkt som jag blev ordinerad: går över på flytande kost eftersom tarmen läker av sig själv om den slipper jobba. 

Alltså ska jag handla flytande grejer när jag ändå måste till centrum och hämta ut paket.

Konstigt hur det där bara kan dra igång. Igår kände jag inte ett dugg, inte förrän jag vaknade av det i natt som jag gjorde förra gången. Den här gången har jag inte varit trög i magen, å andra sidan var jag inte på toa igår. 

JAJA, håll en tumme på att jag kan svälta ut det med yoghurt juicer och välmixade soppor som jag har plenti av i mitt ryss-skafferi.  

Jag ska ju åka till västkusten i morgon, men kan förstås också åka på söndag. Det viktiga är att jag är där och tar emot möbler från Ikea på måndag. Tapeten skulle upp på söndag, men det funkar lika bra att göra en annan dag. 

Jag ska ändå packa in grejerna i bilen idag, för än så länge har jag ingen feber. 

HÅLL EN TUMME för att jag fixar det här själv utan sjukhusbesök. Det inte jag inte tid med just nu. 



Fast vilken tur att jag inte skulle till NY! Ser ni utsiktsplatsen strax under hennes fötter? Jag passerade ju bara med båten, men fick en fin vy ändå tycker jag. 93 meter hög är hon. Eiffeltornet över 300 har jag för mig. 


Tittade på bilder igår igen, det är så roligt att tänka tillbaka på vår resa. Jag blir alldeles varm i hjärtat!


Inga kommentarer: