Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 26 juli 2022

Inget besök hos Kristina,

 vi sköt på det. Istället satt jag inne HELA DAGEN. Jag var i tvättstugan, insåg att jag hade mat i frysen och inte behövde handla, skrev och såg klart de sista avsnitten av tv-serien This is us. Så fantastiskt bra (Disney +) och för en författare berättartekniskt oerhört intressant. Få som lyckas med kasten mellan tidsperioder som de gör här.  Då och nu är ständigt närvarande, eftersom nuet – som vi alla vet – så ofta beror på dået. Skådisarna är  enastående. SE DEN.

Idag är det också jobb först och främst, men sedan ska jag till mamma i Tanum och lägga mig på hennes altan och sola, innan jag handlar och åker till Fjällbacka igen. 

När jag funderar på vad jag ska ta med till Stockholm är det fortfarande bara kläder och necessär. Otroligt smidigt, måste jag säga. Jag tvättade inte allt igår, det är lättare att göra i Farsta (tvättstugor är inte min grej riktigt), men nu har jag i alla fall rena lakan att bädda med innan jag åker. 

Typ så en, i alla fall än så länge, solig västkustdag.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag började kolla serien…både det bästa o värsta jag gjort•Kan inte slita mej….tur det är mulet o regn i Borås😅Men tack för tipset!