Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 10 maj 2014

En liten värld

på CD är slut, tillbaka i hyllorna om två veckor.
Själv har jag inte lyssnat på varken den eller Sonjaböckerna. På det sättet jag läser; jag hoppar till exempel över stora stycken som handlar om hur saker ser ut (åååååhhhhhh vad trååååkiiiiiiigt), så passar det bättre att för mig att vanligläsa.
I mina böcker finns rätt lite om hur grejer (parker och sånt) ser ut, där handlar det snarare om att jag vill styra och ställa om jag skulle lyssna; att Kerstin ska läsa lite fortare och så.

Men det är möjligt att jag ger En liten värld en chans när jag åker till Västkusten om sisådär tre veckor.
Bortåt tolv timmar i Forden med en CD-spelare ger i alla fall goda förutsättningar.

Vi ska åka till Halmstad strax. Med flyg. Jag måste packa.
Vi hörs senare. Därifrån.
Tjoho.

2 kommentarer:

Ezter sa...

Jag lyssnar inte heller, får inte alls rätt feeling då.
Ha en härlig Halmstad helg!

Jeanette sa...

Hej, jag lyckades vinna en cd vid din utlottning och det var den första boken jag lyssnat på när det gäller ljudböcker. Jag satt ute och lyssnade när vi hade det vackra vädret för några veckor sen och det var perfekt med boken i örat:) Så för mig blir det fler cd i solen men den hederliga boken inomhus. Tack för cd:n och ja, det var mycket kärlek:) väntar med spänning på din nästa bok.