Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 15 maj 2014

Packar ihop,

supernöjd. Flytet jag har nu är grymt och jag störs inte av någonting, inte ens att jag var tvungen att springa till tvättstugan var trettionde minut.
Jag ska försöka låta bli att ta en tupplur och istället lägga mig tidigt hos Nisse. Vi får väl se hur det går, är trött så att jag är rädd att jag somnar sittande.

Nu somnar jag.

3 kommentarer:

Fru Venus sa...

Lite "skvaller" :-)
Köpte En liten värld även till mamma, morsdagspresent. Idag berättade hon att hon äntligen hittat nästa bok av hon där svenska Nora Roberts och jag ska inte ringa och störa henne i helgen. Hon orkade inte vänta två veckor ;-)

Snäckskalsdalen. sa...

Hoppas du sover gott! natti natti

Åsa Hellberg sa...

Åh, tack Venus!! Hälsa din mamma!!

Tack Snäckan!