Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 17 maj 2014

Ledig lördag,

och jag gör fint hemma.
Det behövs efter den här våren av ständiga resor och för varje dammhög jag sveper upp, känns det som om jag andas lättare.
Nästa vecka, någon eftermiddag när jag inte orkar att skriva mer, ska jag rensa min garderob. Så där på allvar. Jag har en klädinsamling utanför dörren och det är bara att gå dit med det som jag faktiskt aldrig använder.

Vid tolvtiden ska jag träffa min Söderfamilj, vi ska lägga oss någonstans i lä där det är varmt.
Sonen och flickvännen ska till stan ikväll, det blir ett megadansparty mitt i stan när Steve Angelo bjuder på party. Kul att det blir så fint väder. Man räknar med över 50 000 pers i Kungsan.

Det var väl det från förorten.
Vi hörs igen senare!


4 kommentarer:

Sofia sa...

Jag vill tacka för läsupplevelsen jag fick av just avslutade Sonjas sista vilja, en riktigt härlig bok :)

Åsa Hellberg sa...

Sofia; tusen tack för att du berättade det!! Hoppas att du också har en skön helg!

Izabella sa...

Tittade på din "balkongpiff" på instagram, det var väldigt fint!

Åsa Hellberg sa...

Ja, det blev riktigt fint:)