Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 11 maj 2014

Inte ett blogginlägg på hela dagen.

Det beror helt enkelt på att jag har ägnat mig åt kärlek, böcker och resor hit och dit.
Den senaste tillbaka till Söder för att hämta min dator som Nisse hade i sin väska. Vi glömde helt enkelt att han hjälpte mig att bära den.

Nu är jag i alla fall hemma i soffan och jag tänker sitta här en stund; en av mina favvisfilmer Äventyraren Thomas Crown börjar precis nu på fyran.

Jag berättar mer om Halmstad och Tylösand i morgon som för övrigt är en skriv och redigeringsdag. På tisdag åker Catharina Ingelman-Sundberg, Anders de la Motte och jag till Borgholm.
Det är något av det sista jag gör på resefronten, därefter är det mest grejer på hemmaplan innan jag åker till västkusten första veckan i juni.

Ungefär så.
Hoppas att ni också har haft en fab helg!


Inga kommentarer: