Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 27 maj 2014

Jag har hunnit med både tvätt och regering idag.

100 sidor kvar och det blir precis på håret.
Jag skulle tro att jag omedvetet har planerat det så.
Tack och lov behöver jag inte sitta hela dagar och nätter som jag vet att vissa gör inför en deadline, det skulle inte jag klara längre.

Jag tar ett break och åker Ford till Farsta. Det är storm och att promenera är verkligen inte att tänka på.
På agendan står hämta skor hos skomakaren och köpa diskmedel. That´s it, en dag som denna när jag inte äter något särskilt eftersom kidsen jobbar och jag, hurra!, är ensam hemma.

Senare ska jag piffa naglar och sånt.
I morgon är det stor releasefest för Suanne Boll och Varg Gyllander som båda släpper nytt på samma förlag; Masolit, och dagen till ära tänker jag ha en fin klänning och höga klackar.

Det var dagens tvångsmässiga jagmåsteberättavarjedetaljommittlivinlägg.

2 kommentarer:

Ebba Range sa...

Ha det allra bäst på dubbelfesten.
Själv kan jag inte komma :(

Izabella sa...

Får vi se bild? Naglarna är piffade här också fast jag vet inte riktigt varför. ( Jag ska inte på fest, jag ska åka bara 35 mil för att se på en valp. )