Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 31 januari 2018

Good morning, book lovers.

Träning och tvätt. Exakt det står på schemat idag.
Jag är inte lika betuttad i tvättstugan här som jag var i Fagersjö med de fem maskinerna. Jag ska nog skaffa en egen, det finns utrymme för det i badrummet, men samtidigt tänker jag på hur jag ska hänga upp den i den här lilla lyan - för att hålla på och småtvätta jämt låter kostsamt för både mig och naturen.
Jaja.
Lyxtankar såklart. Jag har en finfin tvättstuga och att den inte är lika bra som den tidigare kompenseras av en massa annat här.

Nu har jag ätit mina ägg (kokta och sedan en skvätt olivolja och örtsalt på) och ska hitta kläder till jympan. Den här veckan är jag äntligen inbokad på tre pass. Hurra!

I morgon börjar jag jobba med bok NIO som ska vara klar sista februari.
SISTA FEBRUARI.
Ni fattar.
Jag kommer att andas någon gång i maj nästa gång eftersom jag börjar skriva bok TIO den FÖRSTA MARS.

Men jag ser fram emot båda två som tusan.
Wohoo!


5 kommentarer:

Annika Estassy sa...

Intensiv skrivperiod – var rädd om nacke och axlar!

Wordsandcamera sa...

Hej!
Har precis avslutat din bok "Sonjas andra chans" på storytel. Fantastisk precis som ettan och tvåan. Ville aldrig att den skulle ta slut även om slutet fick mig att bli både ledsen och glad. Är en stor beundrare av dina böcker. Tack för att du skapade dom så jag får lämna mitt vardagsliv för en stund och kliva in i dina berättelser. Mvh Lisa Hellström

Åsa Hellberg sa...

Åh, tusen tack LIsa, vad roligt att höra!

Elisabet Nielsen sa...

Vilket ambitiöst skrivschema.
Var rädd om axlar och nacke, bara, och Wohoo för dig Åsa!

Åsa Hellberg sa...

Elisabet, tack!! Hoppas att du mår bättre nu!