Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 15 januari 2018

Priserna på bostadsrätter går ned,

och jag minns att de gjorde det året efter att jag köpt min också, 2006.
Så mycket så att den var värd avsevärt mindre än jag köpt den för.
När jag till sist sålde den 2013 hade den gått upp igen och jag fick ungefär 300 tusen mer än jag betalat.
Det där spekulativa i bostadspriser är lite läskigt, så kände i alla fall jag det då.

Här på min blogg kan vi spekulera om jag kommer att hinna skumma igenom mitt manus idag, men det borde jag göra. Det enda som står på agendan är en lunch och den är här i Årstadal, resten av dagen kan jag läsa.

Det första jag gjorde i morse var att kolla vädret i Sälen. Igår sa de 18-20 minusgrader. Det är på håret, faktiskt. Nästan inte värt att åka för. Men idag är temperaturen sänkt och nu säger de runt 10 vilket inte är några problem så länge det inte blåser.

Resten av veckan ska jag fixa skidglasögon och stavar som är det jag saknar, men det har Helen så jag lånar av henne. Och så ska jag klippa mig eftersom det är rent nödvändigt.
Och köpa ett underställ, jag vet i fasiken var jag har gjort av mina gamla kalsonger. Mycket möjligt att jag har slängt dem. Jag tror att jag hade ärvt dem efter mormor så det var nog dags ...

Jag ska också tvätta och på ett möte och besiktiga bilen. Just det. Jag måste skaffa ett trådlöst modem också. Jag har fått simkortet från Telia, men har inget att sätta in det i. (Jag måste ha tillgång till bredband i Sälen, annars blir jag nog knäpp eftersom tv:n inte funkar så bra.)
Däremellan ska jag nog jobba med något av alla mina manus.
Frågan är just nu bara vilket.

Typ så, årets deppigaste måndag sägs det.
Inte här, tack och lov. (Peppar peppar.)
1 kommentar:

Eva-Lotta sa...

Årets deppigaste dag, tydligen även tulpanens dag. Tulpaner är allt annat än deppiga! Lycka till med läsningen!