Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 26 januari 2018

Korret klart,

skickade det vid 22-tiden igår.
Jag trodde att jag hade förmiddagen idag också, men hade alldeles glömt en föreläsning som jag och fler med mig ska hålla i filmhuset för bibliotekspersonal, lärare och andra som bokar författare.
10-12 minuter är en svår tid. Det är lättare med en timma. Men jag vet var jag ska gå in med i presentationen och vad jag ska gå ut med. Det räcker.

Jag åker ju numera allra helst kommunalt och idag kommer jag att ta tvärbanan, tunnelbanan och sedan buss. Det tar ungefär 40 minuter. Det går fortare om jag också går en bit men vill inte komma svettig om jag ska upp på en scen.
Jag får se hur vädret är och när jag kommer iväg.

Nu mer kaffe, sen så.

2 kommentarer:

Elisabet Nielsen sa...

Härligt, Åsa!
Bra jobbat och lycka till med föreläsningen.

Eva-Lotta sa...

Lycka till!