Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 3 januari 2018

Jag tappade min telefon i golvet igår.

I badrummet.
Mattorna var borta, i tvätten, och jag hade inte stängt plånboksfodralet ordentligt så när den damp i golvet sprack skärmen.
Det har aldrig hänt mig förut och jag blev på riktigt ledsen. Så fånigt, det är ju bara matriella ting, men jag älskar min telefon och är så himla glad för den.

En ny skärm kostar skjortan men idag fick jag 1000 kronor på min drulleförsäkring och tack Vardia för bra bemötande, inga konstigheter utan lätt ordnat. Så nu är jag glad igen och 1500 är surt som tusan men får väl vara läropengar helt enkelt.

Egentligen skulle jag ha haft ett möte idag på förmiddagen, men det blev skjutet på tills på fredag, så då passar jag på att åka till stan och få skärmen utbytt då.
Istället jobbar jag nu ett par timmar innan jag ska träffa Jonathan och Linnea och vi ska gå på bio.

Hej så länge!

1 kommentar:

Eva-Lotta sa...

Man blir så himla ledsen på sig själv! Det är klart du skulle tappa den när golvet var så hårt som möjligt. Så är det alltid tycker jag. Men bra jobbat av försäkringsbolaget!